AQUESTES SÓN LES NOSTRES ROSQUILLETES

initial image

PIPES

initial image

INTEGRAL AMB PIPES

initial image

FORMATGE I CEBA

initial image

SOBRASSADA

initial image

LLAVORS DE XOCOLATA

initial image

NATURALS BAIXES EN SAL

initial image

INTEGRAL

initial image

FORMATGE I SOBRASSADA

initial image

PEBRE ROIG

initial image

FORMATGE

initial image

NATURAL SALADA

initial image

XOCOLATA

LA FAMILIA PASTOR PASTANT FARINA DES DE 1935

Rosquilletes Pastor és l’empresa d’una família d’apassionats pel pa, que va començar amassant productes de fleca i brioixeria. Avui, s’especialitze en la producció de snacks, rosquilletes de pa artesanals, cuits i enfornats a mà. Fa més de 70 anys, exactament a 1.935, Federico Pastor Ortí va emprendre aquest somni, a Vilafranca del Cid, un poble de l’interior de Castelló. Deu anys després, Rosquilletes Pastor es trasllada a Castelló de la Plana i es el fill Manuel Pastor Prades en companyia de la seva dona Pilar Bartual Ramón, qui continua pastant emocions.

Mig segle més tard, a 1.995, els germans Manuel i Jose Luís Pastor Bartual, la tercera generació, es van encarregar de seguir avant amb el negoci de les rosquilletes.

Actualment continuen amb l’expansió d’aquest ofici tan volgut per tota la família. Les Rosquilletes Pastor són cada dia més desitjades perquè conserven la passió dels seus fundadors.

Considerem les nostres rosquilletes una especialitat regional de la província de Castelló, el secret de la recepta corre per les nostres venes i millora a través dels anys d’activitat.

Les nostres mans segueixen pasta’n sabors, cuidem que la textura siga lleugera, cruixent i fiquem especial esforç en què el teu paladar s’emocione amb cada mos.

Són un aperitiu mediterrani, saborós i saludable, ideal com “snack” per picar entre hores d’una manera sana i lleugera, per l’elaboració de “tapes” , acompanyar el pernil, embotits, formatges, patés i fins i tot per sucar en tot tipus de salses i cremes.

TOT SAP MILLOR AMB LES NOSTRES ROSQUILLETES

LA SOBRASSADA ESTÀ DELICIOSA
LES QUATRE SALSES
A ELLES ELS ENCANTEN LES ROSQUILLETES
UN SOMRIURE VAL PER TOT
UNA TAULA DE FORMAGES AMB ROSQUILLETES PASTOR
A DIPEJAR!
NO T'OBLIDES DE LES ROSQUILLETES
PINTXO DE PEIX
FESTA D'ERASMUS
SUCULENT PLAT DE PASTA FARCIDA
ROSQUILLETES AMB PERNIL IBÈRIC
SABORÓS MONTADITO DE POLLASTRE
GAUDEIX AMB LES AMIGUES
FRUITA AMB ROSQUILLETES DE LLAVORS DE XOCOLATE
MONTADITO DE VEDELLA AMB OUS DE GUADLLA
BASTONETS DE CRANC
VESPRADES DE ROSQUILLETES, XOCOLATE, Y CAFÉ
UN GRAN ACOMPANYAMENT PER LA PASTA

LA ROSQUILLETA VALENCIANA

La rosquilleta valenciana és un producte tradicional de la gastronomia espanyola. Des de fa diversos segles en tots els pobles de la ribera del Mediterrani, s’han elaborat receptes similars, denominades de manera diferent segons la regió, rosquilletes, picos, colines, grisines, etc. Realitzades amb massa artesanal i afegint altres elements, les més conegudes són les “rosquilletes salades” a les quals es poden afegir ingredients diversos per realçar el seu sabor.

Estàn fetes amb els millors ingredients naturals i elaborades amb un procés totalment artesanal, sent fidels a la dieta saludable, on es dóna forma a cada rosquilleta i es controla en cada lot el sabor i la qualitat. La pasta es realitza amb matèries primeres totalment naturals de la millor qualitat, farina de blat, llevat, oli alt oleic i sal marina, es deixa reposar durant un període de temps i després és estirada manualment en les safates de cocció per passar a la sala de fermentació, després d’aquest procés es cou en el forn fins que s’obté la textura desitjada. L’últim procés és l’empaquetat per a la seua presentació, bona degustació!

En Panaderia Pastor, estem orgullosos de seguir aquesta tradición d’elaboració ancestral, mantenint la recepta antiga original, amb ingredients naturals de primera qualitat per oferir al consumidor un producte artesà d’excel·lent sabor, ideal per picar entre hores d’una manera saludable i per acompañar tot tipus de menjars. Estem segurs que si les proven, repetiran.

CONTACTE

Fabricació i oficines: Poligono Industrial Riu Sec, Partida Aljibe, Nave 3, 12190 Castelló de la Plana
Tenda: Carrer de Ruiz Vila, 17, 12001 Castelló de la Plana
Tenda: Carrer Zorita, 14, 12100 Castelló de la Plana

Telèfon de contacte: 964 21 44 54

Mail de contactehola@snackspastor.com

Top